شیشه کابین دوش

تمیز کردن شیشه کابین دوش

اگر شما هم در منزل تان دارای دوش های شیشه ای هستید، مطمئنا تمیز کردن آن ها برایتان معضل بزرگی است. هر بار که یکی از اعضای خانه دوش می گیرد، شیشه ها پر از لکه های آب می شود و اگر زود به زود آن ها را تمیز نکنید، سر و کله ی جرم ها و قارچ ها هم پیدا می شود. گاهی این مسئله آن چنان شما را می آزاراد که آرزو می کنید ای کاش در بازسازی دکوراسیون تان، به جای شیشه از پرده ی حمام استفاده کرده بودید؛ هرچند که شیشه شیک تر و لوکس تر به نظر می رسد.

 

اما باور دارم همیشه برای هر کاری، راهی هست که دردسرش کمتر است. به همین دلیل امروز می خواهم برای تمیزکاری شیشه های حمام تان راه های ساده ای در اختیارتان بگذارم تا بلکه اندکی از فشار و دغدغه ی روزانه تان بکاهد.

بعد از هر بار حمام باید به وسیله شیشه روب و پارچه میکروفایبر شیشه کابین حمام تمیز شود

 

<span”>در ابتدا خبر بد اینکه در صورت انباشته شدن آب سخت و تجمع صابون بر روی سطوح شیشه ای، ممکن است لکه ها و آسیب های دائمی بر آن ها ایجاد شود. تمیزکاری در ظاهر این انباشتگی آلودگی را از بین می برد، اما آسیبی که ایجاد شده است را نه. به همین دلیل اولین و بهترین کار، جلوگیری از این اتفاق با پاک کردن سطوح بعد از هر بار استفاده از حمام به وسیله ی شیشه روب (وسیله ی سر لاستیکی که با آن شیشه را پاک می کنند) و پارچه ی میکروفایبر است.

 

شیشه روب ها و پارچه های میکروفایبر برای تمیز کردن شیشه

شیشه روب وسیله ای است مانند برف پاک کن که یک دسته و یک تیغه ی لاستیکی مسطح و طویل برای پاک کردن یا زدودن لکه ها از روی سطح دارد.

پارچه های میکروفایبر نیز ابزارهای مناسبی برای مبارزه بر علیه لکه های آب و تجمع صابون هستند و مزیت شان این است که می توان برای مکان های با دسترسی سخت مانند زیر دسته ی درب ها یا گوشه های تنگ از آن ها استفاده کرد.

 

تمیز کردن شیشه حمام با شوینده های روزانه

بعد از پاک کردن سطوح شیشه ای حمام (مرحله ی قبل)، کارتان را با استفاده از یک شوینده به صورت روزانه تکمیل کنید. ما پیشنهاد می کنیم خانه خود را با شوینده های خانگی برق بیاندازید. بهترین بخش تمیزکاری روزانه این است که بدون نیاز به تمیزکاری عمیق و خسته کننده، شیشه ها درخشان باقی می مانند.

کابین دوش حمام

می توانید شوینده های مخصوص سطوح شیشه ای را خودتان، یا از بازار تهیه کنید و استفاده کنید

 

بدین منظور می توانید از شوینده های مخصوص سطوح شیشه ای که در بازار هستند، استفاده کنید. اگر هم می خواهید اسپری ای بدون مواد شیمیایی داشته باشید که هم از نظر مالی و هم محیطی زیان نداشته باشد، ضمن اینکه ممکن است بتوانید از پاک کننده های طبیعی با قدرت پاک کنندگی جادویی شان استفاده کنید، می توانید از این دستورالعمل هم پیروی کنید:

نیم پیمانه آب اکسیژنه، نیم پیمانه الکل، یک قاشق چای خوری مایع ظرفشویی و یک قاشق غذاخوری براق کننده ی ظروف ماشین ظرفشویی را در یک بطری اسپری مخلوط کنید. سپس بطری را با آب پر کنید و به آرامی تکان دهید تا مواد بدون کف کردن ترکیب شوند. ضمنا آن را از تابش آفتاب دور نگه دارید.

 

شوینده طبیعی برای تمیز کردن سطوح شیشه ای حمام

می دانم که ماده ی معجزه گر جوش شیرین را خوب می شناسید. در اینجا هم مخلوط جوش شیرین و آب، شوینده ای ضد سفیدک ایجاد می کند. نسبت های لازم برای مخلوط کردن بسته به مقدار شوینده ای که نیاز دارید، متفاوت است. برای شروع، به میزانی آب به نیم پیمانه جوش شیرین اضافه کنید تا یک خمیر غلیظ به دست آید و با استفاده از یک اسفنج غیر ساینده بر شیشه بمالید و آن را با سرکه بشویید.

برای تمیزکردن لکه های سخت و تجمع آلودگی ها راه حلی فراتر از یک شیشه روب ساده نیاز دارید

 

تمیز کردن شیارهای فلزی کابین دوش حمام

برای تمیز کردن جرم ها و آلودگی هایی که در نوارهای فلزی قاب درب ها و جاهای دیگر انباشته شده اند، پیشنهاد ما این است ابتدا درزها و سوراخ های زهکش ها را مسدود کرده و سپس آن را با سرکه پر کنید. بگذارید سرکه شب بماند و صبح آن را تمیز کنید. به همین سادگی به بخش های فلزی حمام تان تمیزی و درخشش بدهید! راستی حواستان به بخش های دیگر حمام تان نیز هست؟ می دانید باید چگونه سرامیک و انواع سنگ را برق بیندازیم؟

استفاده از صابون قالبی در حمام ممنوع!

اگر می خواهید از میزان سفیدک های صابونی ایجاد شده بر شیشه به میزان زیادی بکاهید، این توصیه ی ما را گوش کنید؛ استفاده از صابون های قالبی ممنوع!

تقریبا همه ی صابون های قالبی دارای تالک هستند که موجب سفیدک می شود. به جای آن ها از صابون های بدون تالک (مثل صابون های طبیعی) یا صابون های مایع استفاده کنید.

تمیز کردن کابین دوش

همیشه آب بر روی شیشه لکه می گذارد پس باید به صورت مداوم شیشه ها تمیز شوند

 

با این وجود از شر لکه های آب گریزی نیست، پس در هر صورت تمیزکاری مداوم را فراموش نکنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *