انواع کابین دوش حمام – راهنمای انتخاب کابین دوش

انواع کابین دوش حمام – راهنمای انتخاب کابین دوش

کابین دوش حمام : یکی از قسمت هایی که در همه ی حمام های امروزی به چشم می خورد، فضایی محفوظ و مشخص است که برای دوش گرفتن مورد استفاده قرار می گیرد. این فضا به کابین دوش معروف است و کاربرد آن در دکوراسیون حمام های مدرن شناخته شده است. می توان گفت کم تر حمامی در منازل امروزی پیدا می شود که کابین دوش نداشته باشد.

کاربرد این کابین ها بیش تر به این خاطر اهمیت دارد که فضای حمام تفکیک شده و در نتیجه دو نفر می توانند به صورت همزمان از قسمت های مختلف آن استفاده کنند. به عبارت دیگر، زمانی که شما زیر دوش ایستاده اید، یکی دیگر از اعضای خانواده می تواند از توالت یا روشویی استفاده کند؛ بدون این که مزاحمتی برای شما ایجاد کند. دیگر کاربرد این کابین ها نگه داشتن آب و بخار آن در یک فضای محفوظ است. در واقع، این کابین ها از پاشیدن و جاری شدن آب در کل فضای حمام جلوگیری می کنند که خیلی مهم است. مسلما با وجود چنین ویژگی های مثبتی، حضور کابین دوش در فضای حمام های امروزی کاملا توجیه پذیر است و احتمالا شما هم به فکر این افتاده اید که یکی از آن ها را در فضای حمام منزل خود داشته باشید، اما آیا می دانید کدام مدل برای فضای حمام تان بهتر خواهد بود؟

کابین دوش آلومینیمی

اگر می خواهید یک کابین دوش مناسب برای حمام خود داشته باشید، خیلی خوب است که پیش از اقدام به انتخاب و اجرا با انواع مدل های آن آشنا شوید. هر یک از کابین های دوش ویژگی های خاص خود را دارند و کاربرد آن ها متفاوت است. ما در این مطلب به شما مدل های مختلف را معرفی خواهیم کرد تا بتوانید تصمیم بهتری بگیرید. همراه idsuh باشید.

کابین دوش شیشه ای

کابین دوش آلومینیوم و شیشه

این کابین دوش شاید کمی قدیمی شده باشد، اما هنوز هم در دکوراسیون حمام کاربرد دارد. بدنه ی این کابین از آلومینیوم تشکیل شده و بقیه ی قسمت های آن شیشه ای هستند. این نوع کابین ها به کابین فریم دار نیز مشهورند. پنل های شیشه ای در میان فریم آلومینیومی قرار گرفته و ساختار این کابین را تشکیل می دهند. اگر در دکوراسیون حمام شما عناصر فلزی به چشم می خورد، شاید بد نباشد کابین دوش تان را از میان این مدل های فریم دار آلومینیومی انتخاب کنید.

کابین دوش گرد

کابین دوش تمام شیشه

یکی از لوکس ترین مدل های کابین دوش حمام ، مدلی است که سطوح آن کاملا از شیشه تشکیل شده است. این کابین ها که معمولا فرم چند وجهی دارند، در همه وجوه با شیشه محصور شده اند و بهصورت جزئی جدا نشدنی از فضای حمام به نظر می رسند. این کابین ها ظرافت بیش تری نسبت به مدل قبلی دارند که به خاطر وجود نداشتن فریم در ساختار آن هاست. این کابین ها با هر دو سبک مدرن یا کلاسیک در دکوراسیون حمام، ترکیب خوبی ایجاد می کنند.

 

کابین دوش تمام شیشه

کابین دوش با درب کشویی

از محبوب ترین مدل های کابین دوش حمام در طراحی دکوراسیون حمام های امروزی و خصوصا فضاهای کوچک آپارتمانی که باید به خوبی مدیریت شوند، مدلی است که درب کشویی دارد. درب های کشویی این مزیت را نسبت به دیگر انواع درب دارند که با باز شدن، فضای حمام را نمی گیرند. این درب ها برای حمام هایی مناسب هستند که فضای کوچکی دارند و شما نمی توانید از انواع درب لولایی در محیط آن ها استفاده کنید. بقیه ی قسمت های این کابین، مشابه انواع مذکور است.

کابین دوش درب کشوی

کابین دوش با شیشه مشبک

مسلما این را می دانید که با بخار کردن هوای داخل کابین، شیشه ها نیز به شکل مات در می آیند و در نتیجه، کسی نمی تواند فضای داخل ان را از بیرون ببیند. با این حال، برخی اوقات پیش می آید که فضای داخل کابین بخار نمی کند و شما به خاطر شفاف بودن شیشه معذب خواهید بود. برای این که چنین مشکلی در هنگام دوش گرفتن پیش نیاید، بهتر است از مدلی استفاده کنید که شیشه های مشبک یا مات دارد. این شیشه ها در همه حال فضای داخل را از نظر می پوشانند و به این طریق، هنگامی که یک نفر در حال دوش گرفتن باشد، بقیه می توانند از قسمت های دیگر حمام استفاده کنند.

کابین دوش شیشه مشبک

کابین دوش با بلوک شیشه ای

نمونه ی دیگری از کابین دوش حمام که کاربرد آن مشابه کابین های مشبک است، کابینی است که با بلوک های شیشه ای محصور شده است. بلوک های شیشه ای هم دقیقا مثل شیشه ی مشبک، دید را به فضای داخل کابین می بندند. علاوه بر این، بلوک های شیشه ای دارای ظاهر بسیار زیباتری نسبت به شیشه ی مشبک هستند که دکوراسیون حمام شما را شکیل تر می کند. لازم به ذکر است که اگر کابین شما از چنین بلوک هایی تشکیل شده باشد، معمولا درب ندارد.

کابین دوش با وان

مسلما اگر فضای حمام شما به اندازه ی کافی بزرگ باشد، می توانید به راحتی کابین و وان را به صورت مجزا در محیط آن در نظر بگیرید، اما فضای حمام ها همیشه به این بزرگی نیست و بسیاری از اوقات پیش می آید که شما فقط جای یکی از موارد گفته شده را دارید. در چنین شرایطی بهتر است هر دوی آن ها را با هم یکی کرده و در یک فضای مخصوص لحاظ کنید. نوعی از کابین دوش وجود دارد که فضای کف آن به شکل وان طراحی می شود و در نتیجه، شما می توانید از وان و کابین در کنار هم استفاده کنید.

کابین دوش با وان

کابین دوش بدون درب

قرار نیست که کابین دوش حمام همیشه درب داشته باشند. اگر فضای حمام به گونه ای طراحی شده باشد که با ورود به آن، محیط داخل کابین قابل دیدن نباشد، می توان از گذاشتن درب چشم پوشی کرد و با کشیدن یک دیوار جدا کننده بین فضای متعلق به روشویی و محل دوش، این دو قسمت را از هم تفکیک کرد. در واقع می توان گفت که در چنین شرایطی شما به کابین دوش احتیاجی ندارید. البته همان طور که گفته شد، این پیشنهاد برای زمانی مناسب است که محیط دوش از دیگر قسمت های حمام دید نداشته باشد.

کابین دوش بدون درب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *